Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Chlebové směsi
  3. Wellness aktiv

Wellness aktiv

Nechejte se hýčkat wellnes chleby. Probiotický inulin je zdrojem energie pro symbiotické střevní bakterie. Napomáhá udržovat zdravou střevní mikrofóru... celý popis
Dostupnost
Není skladem
29 Kč
25 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:2218
Výrobce:Frießinger Mühle GmbH D-74206 Bad Wimpfen
Kompletní specifikace

Nechejte se hýčkat wellnes chleby.

Probiotický inulin je zdrojem energie pro symbiotické střevní bakterie. Napomáhá udržovat zdravou střevní mikrofóru. Při pravidelné konzumaci má vynikající probiotický efekt. Vytvořením dostatečného množství bifidobakterií posílíme činnost střev, zvýšíme obranyschopnost organismu.

Pšeničné otruby mají vliv na kondici a dobrou funkčnost střev.

 

Pšeničné klíčky obsahují mnoho příznivých a potřebných látek. Obsahují bílkoviny, cukr, škrob, vitaminy, vlákninu, minerální látky a řadu stopových prvků. Z vitaminů je nejdůležitější zastoupení vitaminů skupiny B a vitamín E. Pšeničné klíčky jsou rovněž významným zdrojem minerálů – zejména vápníku, draslíku, hořčíku a fosforu. Ze stopových prvků je zastoupen hlavně mangan, selen, železo a zinek. Pšeničné klíčky jsou nejen významným zdrojem živin, vitamínů, minerálních a stopových prvků. Ukazuje se, že příznivě působí i na náš vnitřní obranný systém. Povzbuzují imunitu.

Složení : Pšeničná mouka (typ 1050), žitná mouka (typ 1150), pšeničné otruby, pšeničné klíčky, inulín, sušený žitný kvásek, sušené droždí, lupinová mouka, jedlá sůl s jodem, ječná sladová moučka, hroznový cukr, sladový extrakt, regulátor kyselosti, kyselina jablečná, prostředek pro ošetření mouky (kyselina citronová, kalcium karbonát), kyselina listová

Alergeny: výrobek obsahuje obiloviny obsahující lepek. Výrobek může obsahovat stopové množství látek z vajec, sóji, mléka a sezamu.

Návod na pečení v domácí pekárně:
Nejdříve 320 ml vody 25 C teplé, pak balíček této směsi. Zvolíme program v trvání 2,5-3 hod (Většinou základní) Pokud má pekárna jen program delší, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Naopak při kratším programu teploty vody zvýšíme. Po upečení necháme dojít cca 10 minut, vyklopíme a necháme vychladnout.

 

 

100g výrobku obsahuje:

Energetická hodnota1298kJ / 306kcal
Bílkoviny13,5g
Sacharidy58,7g
Tuky1,9g
Vláknina12,9g
Sodík0,6g
Kyselina listová125ug
Vitamin E1,8mg
Zboží zařazeno v kategoriích
Chlebarna.cz - Chlebové směsi pro Vaše domácí pekárny
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.